SuusvnL.reismee.nl

Gat in de muur

Na twee weken heb ik m'n kamer weer helemaal kunnen inrichten als hoe het daarvoor eruit zag. Reden hiervoor: ik had een gat in het plafon. De leidingen van de badkamer boven waren gaan lekken omdat alle leidingen hier oud zijn en een deel al vernieuwd is maar dus nog niet de leidingen die precies boven mijn kamer lagen. Toen de loodgieter bezig was moest ik even 2 nachtjes naar het kantoor verplaatsen en daar op een luchtbed slapen. Toen hij klaar was met de leidingen zat er een groot gat in m'n plafon maar kon ik er wel gewoon slapen. Alleen ik kon nog niet alles terug zetten op de plaats waar het in eerste instantie was omdat het gat nog dichtgemaakt moest worden en geschilderd. Vandaag is het plafon dan ook geschilderd en kon ik al m'n spulletjes weer terugzetten.

Verder zijn er niet echt veel dingen gebeurt, alles gaat z'n gangetje hier en we hebben eindelijk regen gehad. Niet dat ik daar zo'n fan van ben, maar dat hadden ze nodig hier. Gelukkig was het de afgelopen dagen wel weer lekker weer. Oh almost forgot to mention, het school voetbalseizoen is ook afgelopen. Dinsdag en donderdag hadden we onze laatste twee wedstrijden. Dinsdag gelijk gespeelt, en gescoort! Donderdag verloren.

-xoxo- Suus

Tante cor

Lieve suus, hier in oud loosdrecht slaat de ijskoorts toe, het vriest al enige dagen meer dan 10 graden. Dus alle ijsbobo's worden een beetje onrustig. Het is nu half 9 in de morgen en het vriest 17 graden. Gisteren heeft het gesneeuwd alles is prachtig wit.xxxxtante cor