SuusvnL.reismee.nl

Graduation

Ik kon niet eerder een verhaal schrijven, maar afgelopen vrijdag was het dan zover: graduation. Na een week van oefenen gingen we om 6 uur van start met de graduation. Ik moest er al een uur eerder zijn, pap en mam brachten me naar school en ik had ze mooi voorin neergezet zodat ze mij goed konden zien. Twee van de seniors stonden in de file dus om ietsjes na 6en mochten we dan de zaal inlopen. Het was net als in een film, met de caps en gowns en alles lekker overdreven. Twee studenten uit mijn klas deden een speech, 3 studenten deden samen iets met muziek, 2 studenten samen presenteerde onze senior gift, en dan waren er nog leraren die ook een speech deden. Na ongeveer een uurtje werden dan eindelijk de namen opgenoemd en de diploma's gegeven en waren we allemaal gegraduate!

Na de diploma uitreiking hadden we een etentje bij de fleiners thuis en rond half 10 moest ik weer naar school omdat er grad night was. Grad night is basically een nacht die je op school doorbrengt met alle seniors. Sommige gingen een beetje slapen, maar twee jongens waren rond aan het lopen met stiften om om mensen te tekenen dus ik had besloten gewoon maar niet te slapen. haha. Na een nacht doorgehaald te hebben moest ik zaterdag dan mijn koffers inpakken en zaterdag middag hadden we nog de eind van het jaar voetbal party. Mam en pap hadden daar erg naar hun zin omdat ze iets beter bij mijn voetbal groepje passen dan bij de fleiners. haha.

Zondag gingen we papa naar het vliegveld brengen en gingen mama en ik down south naar Los Angeles. De eerste dat stopte we in San Luis Obispo om te overnachten en even rond te kijken. De volgende dag gingen we dan naar LA. Eerst stopte we even in Malibu om rond te kijken hoe het daar allemaal was. Op de weg ernaar toe zagen we al de eerste surfboys in het water liggen en in malibu liepen ze gewoon op hun blote voeten over straat. Na een stop in Malibu gingen we door naar Santa Monica om een hotelletje te zoeken. Na ongeveer een uur vonden we een hotelletje waar we onze spullen dumpte en toen doorgingen naar Venice om rond te lopen en dinner te eten. De volgende dag hadden we een bustour geboekt door heel LA. We hadden geluk want het was super lekker weer en door die tour hebben we heel veel plekken in LA kunnen zien. We stopte in Beverly Hills op de Rodeo drive en daarna ook nog in Hollywood om over de walk of fame te lopen. Toen we eindelijk terug in Santa Monica waren hadden we avondeten op de Third street promenade in Santa Monica. De volgende dag hadden we nog een ochtendje in LA. We gingen eerst over de pier in Santa Monica lopen en daarna checkte we uit in het hotel en reden we naar de original farmers market in LA. Waar we nog wat last minute shopping hebben gedaan. Toen was het tijd om de stad uit te gaan en reden we naar Santa Barbara om te lunchen. Na de lunch reden we nog een stukje door naar Pismo Beach omdat we daar gingen overnachten. De volgende dag reden we van Pismo Beach naar Santa Cruz via de highway 1, wat de weg langs de kust van California is van noord naar zuid. Daar haddne we hele mooie uitzichten en aangekomen in Santa Cruz hebben we lekker een visje gegeten op de pier. Toen moesten we dan toch terug naar San Jose omdat we hadden beloofd naar Rebecca's graduation te komen van 8th grade. Americanen doen overal waar ze kunnen graduation voor, dus als iemand zijn middle school heeft afegrond en naar highschool gaat wordt daar ook graduation voor gedaan.

Nu heb ik nog een dagje in San Jose en dan is het klaar met de pret, dan wordt er weer naar huis gevlogen naar Nederland en ben ik precies optijd voor het EK!

Ramona Saa Lobelle

Ik heb je het afgelopen jaar met heel veel plezier gevolgd. Fijne reis terug en hopelijk horen we nog iets van je via je blog. In de zomer gaat mijn zoon en mede door jou blog heb ik er vertrouwen in dat wij de juiste keuze maken door hem te laten gaan.

Dank je wel voor het mee mogen beleven van jou verhalen.
xxx

Tante cor

Toppie suus, ik ben trots op je xxxx