SuusvnL.reismee.nl

Slangen

Okee ik had nooit gedacht dat ik dit zou doen, maar ik heb vandaag een slang vastgehouden. Om precies te zijn 2 slangen, ball pythons. We hebben het met biologie momenteel over genetics en mijn yearbook leraar, wat ook een geschiedenis leraar is, verkoopt en fokt slangen. En hij liet zien dat als je de een met de andere kruist je verschillende kleuren krijgt, waar je weer meer geld voor krijgt. Toen m'n bio leraar zei dat die slangen in de klas kwamen kreeg ik een beetje de kriebels maar toch wilde ik voorin de klas zitten. En toen had mijn yearbook leraar z'n slangen vast en keek me ze aan en zei weet je zeker dat je hem niet wilt vasthouden, ze bijten niet. En toen besloot ik die slang maar vast te pakken. Best zware beesten als je ze een tijdje vasthoud, en heel sterk! Hij had twee slangen mee en ik heb ze beide vast gehouden.

Ik ben weer een ervaring rijker, haha.

-xoxo- Suus

mama

stinken die beesten niet dan?? jij liever dan ik, maar idd wel een ervaring hoor.

Linda

Wow Suus, You go girl!!

Wel gaaf hoor!

Xxx linda

pam

Ik heb ook een keer zo'n grote slang vast gehad,ik was verbaasd over de gladheid en de koelheid van zijn velletje....

Sandra

Hoi Suus, heb je adres van je moeder gekregen, tja eigenlijk al met de feestweek maar kom nu eindelijk ff buurten op je site. Zo te zien heb je het hartstikke leuk. Helemaal toppie. Best griezelig zo'n slang, jij liever dan ik. Nog heel veel plezier!!! Liefs San en Ron Kooij

Tante cor

HE SUUS AL VEERTIEN DAGEN GEEN VERHAALTJE, WIJ BLIJVEN BENIEUWD HOOR.