Soccer update
De school voetbal tryouts begonnen 1 november en waren tot 4 november, die laatste dag kreeg ik dan ook (geheel onverwacht, niet dus!) te horen dat ik in het school voetbal team zat. Na de tryout van vrijdag moesten Lukas en ik wachten tot we opgehaald werden en waren een van de laatste bij het veld, de coach kwam naar me toe met de mededeling dat ik de centrale verdediger wordt van het team en dat ik samen met iemand anders de Berlijnse muur van de verdediging moet zijn. Hoge verwachtingen dus. Maandag was dan de eerste officiele training met de mededeling dat de coach donderdag een lijst wilde hebben met 2 namen die jij dacht dat goede captains waren. Donderdag kreeg ik dan ook te horen dat ik, samen met iemand anders, captain ben van het schoolteam.
Ik moet zeggen elke dag trainen ga je wel in je benen voelen, wat erg fijn was met 2 wedstrijden in het vooruitzicht dit weekend. Deze twee wedstrijden waren de laatste wedstrijden van dit seizoen voor de Flames. Zaterdag moesten we tegen de eerste plaats en hebben we verloren met 4-0, het was een wedstrijd met veel duwen en trekken en twee meiden van mijn team moesten het veld af omdat ze naar de grond gehaald waren. Bij de andere wedstrijd tegen dit team waren ook twee meiden uit mijn team uitgeschakelt, eentje kan 6 tot 9 maanden niet voetballen. Gelukkig heb ik alleen maar een schop tegen mn enkel gehad en kon ik gewoon Zondag spelen tegen het team dat laatste op de lijst staat. Deze wedstrijd was weer in San Francisco en hebben we gewonnen met 4-0, ik had bijna gescoort!!!
Nu gaat het school seizoen beginnen en ik heb 30 november m'n eerste wedstrijd voor school. In de lente start het volgende normale voetbal seizoen en dan ga ik weer met de Flames voetballen.
-xoxo- Suus
Hey top jo,
Ga je als je terug komt gelijk door voor het nederlands elftal.Ze zoeken namelijk nog goei jong spelers (tegen duitsland verloren 3-0.)
Groetjes en knuffels van ons allemaal