Halloween
Dit weekend was het dan tijd voor de eerste typische Amerikaanse 'feestdag', Halloween. Omdat Halloween op een maandag was waren er veel dingen tijdens het weekend. De week voor Halloween zag je inene overal huizen versierd, sommige huizen hadden de hele maand al versieringen maar de week voor Halloween was het echt crazy.
Vrijdag was dan mn eerste Halloween activiteit, ik ging naar een club met een vriendin van me omdat ze daar een speciaal Halloween feest hadden voor high school leerlingen, van 15 tot 18. Allie was verkleed als dief en ik kon me dan eindelijk aankleden als Lady Gaga! Vrijdag uit school ging ik me omkleden bij Allie en gingen we eten by Wendy's voordat we naar de club gingen. We moesten er al om 8 uur zijn, ja kinder feestje dus duurde van 8 tot 12, haha. Aangekomen bij de club moesten we buiten in de rij staan, eerste indruk: erg interessante outfits met weining stof, typical American. Eenmaal binnen moest het nog een beetje op gang komen maar toen iedereen eenmaal begon the dansen, HILARISCH! Ik ga niet in detail treden maar het dansen hier is zoooo anders als in Nederland, en iets wat je totaal niet verwacht hier.. Ik had vooral harde tijden om mn lach in te houden. De muziek was wel erg goed, en het was wel fijn om weer even uit te gaan. Om half 11 moesten we al gaan want Allie mocht niet langer blijven.
Zaterdag had ik niks te doen but homework, omdat zondag en maandag drukke dagen gingen worden kon ik huiswerk mooi op zaterdag doen. Ik zou eignelijk met vrienden naar Great America gaan, dat is een attractie park, omdat ze daar net als Walibi een Halloween gebeuren hebben maar helaas kon dat niet dorgaan.
Zondag had ik een voetbal wedstrijd in.. SAN FRANCISCO! Persoonlijk vind ik dat wel cool dat ik gewoon daar een wedstrijd had. Die dag hadden we ook erg veel geluk want het was een heldere en warme dag, wat betekende dat we de Golden Gate konden zien en ook vanaf een bekend vieuwpoint over de stad konden kijken. In San Francisco is het vaak koud en erg mistig waardoor je de Golden Gate en de omringende eilanden niet kan zien. Rebecca en Lukas waren op Stanford University bij een speciaal event waar je classes kan volgen, maar ik had geen tijd dus ga misschien in de lente. Ik was dus alleen met Claudio en Andrea en het was echt een leuke dag, waarin me ook vanalles is verteld over San Francisco en de omringende eilanden/plaatsen. Terug in San Jose gingen we gelijk door naar vrienden omdat we daar uitgenodigt waren voor avond eten. Het eten, en desserts (die zijn altijd goed), was erg lekker en kids waren gescheiden van de volwassenen dus we hadden erg veel lol met al de kinders.
Maandag waren er voor elke klassen op school trips georganiseerd, allemaal om een college te bezoeken, maar wij hadden een relax dag. We gingen naar een corn maze, doolhof van graan, waar ze een heel halloween gebeuren omheen hadden gemaakt. Eerst gingen we in de haunted barn, wat erg lame was, the most exciting thing was dat een jongen uit mn klas achter de hekken was geklommen en toen wij meiden aan kwamen lopen ons liets schrikken. Dit was al een goed begin van de dag. Met de meiden was het erg gezellig en we dachten die maze wel even snel op te lossen. Bijna 2 uur later en meer dan de helf van de klas die het al opgelost had, Suus en haar groep waren nogsteeds aan het zoeken. We besloten het op te geven en de emergency exit te nemen omdat we gefrustreerd raakte. Ook mochten we pompoenen uitzoeken bij dat gebeuren, dus daar hebben we ongeveer een half uur over gedaan omdat we eerst gingen doen wie de grootste kon vinden. Rond half 1 moesten we weer de bus in en gingen we naar een plaatsje om lunch te halen. In dat plaatsje, ik weet de naam niet meer precies, bleven we een uur en hadden we het wederom erg gezellig. We hadden lekkere snoepjes gekocht dus we werden erg hyper. Na een uur gingen we weer de bus in opweg naar de beach, iedereen was nog steeds hyper. Op het strand aangekomen leken we wel een stel kinderen die aan het rondrennen waren en foto's aan het maken waren. We konden neit heel lang op het strand blijven maar lang genoeg om even uit te waaien, maar op de terug weg in de bus, na 10 minuten, GAME OVER! haha sorry dat is een grapje met de meiden, dit zeggen we als eten erg lekker is en het eigenlijk heel slecht voor je is, of wanner we in dit geval in slaap vallen. In de avond had Lanae me uitgenodigt om voor Halloween naar haar kerk te komen omdat ze een 80's thema hadden voor Halloween. Heel veel jongeren waren aangekleed als iemand uit de 80's en we gingen een film kijken, back to the future. Natuurlijk hadden we erg veel lol en er was ook een beste outfit competitie, helaas heb ik die niet gewonnen.
Ik heb echt een hele leuke meiden groep op school gevonden en het gaat nog steeds helemaal toppie met me.
-xoxo- Suus
Hi Suus wat leuk om te lezen allemaal en volgens mij heb je ontzettend naar je zin. Leuk he Halloween...
Het leukste vond ik de kinderen met hun trick or treat.
Nog veel plezier verder
Wat waren dat voor "snoepjes"
ik zit nu op mijn eigen computer je bericht te lezen.
fijn dat je het zo leuk heb .
gaat het een beetje met me , want ik heb dit zelf getikt .
Hoi suus, je voetbalcarriere wordt al aardig succes vol daar. Het gaat daar zeker best grof aan toe, al die blessures. Xxxxx tante cor