SuusvnL.reismee.nl

Ajax Invitation Tournament.

Ik had dit verhaal eigenlijk gister willen plaatsen maar toen liep reismee vast.

Afgelopen weekend had ik dus een toernooi wat het Ajax invitation tournament werd genoemd. Persoonlijk vond ik dat erg toevallig dat dat toernooi precies dezelfde naam had als mijn club. Zaterdag ochtend stond de wekker om 6 uur omdat ik om 6.45 opgehaald werd. Na ongeveer 1,5 uur in de auto te hebben gezeten waren we in Ripon, een plaats in de Central Valley vlakbij Sacramento en waar de zomerse temperatuur in de triple numbers is. Na eindelijk ons veld gevonden te hebben en na de schoenen/sokken/scheenbeschermers/shirts kon de warming-up beginnen. Sta ik op, zie ik een tasje liggen van het toernooi waar het logo van Ajax op staat, het echte logo. Alleen waar in het officiele logo Amsterdam staat, stond op dit logo united. Dit kan je wel even een shock momentje noemen, ga je voor een jaar naar Amerika en kom je het Ajax logo tegen op een toernooi in California. Aan het einde van de eerste dag kregen we ook drinkbekers uitgedeeld, met weer het Ajax logo erop. Na twee wedstrijden gingen we naar huis en de volgende ochtend stond de wekker weer 6 uur omdat ik weer 6.45 opgehaald werd. Achteraf blijkt dat ze dus ook allemaal sweaters verkochten, als ik dat geweten had had ik er defenitely eentje aangeschaft, haha.

Oh jullie willen natuurlijk ook weten hoe we het toernooi gedaan hebben. Lets say, next subject. haha. We hebben 3 wedstrijden gespeelt en 3 verloren. De teams waar tegen we moesten spelen op een iets hoger level en doen veel meer toernooien als wij doen, we zijn niet echt een toernooien team, is wel gebleken. We zijn beter in de league, dus beter winnen we dit weekend! Maandag hadden we een team bonding etentje bij de coach, alle meiden waren aanwezig en na gezellig pizza gegeten te hebben, gingen we het toernooi bespreken. Er zijn een aantal dingen die verbeterd moeten worden en daar gaan we woensdag op trainen. Ook werd ik nog even als voorbeeld gebruikt dat ik goed kon duwen en dat soort dingen op het veld. Alsof we dat nog niet wisten.. hahaha

-xoxo- Suus

Tante Cor

Lieve nicht, grappig die sport ervaringen daar
in het verre amerika.
Elke week kijk ik uit naar je neiuwe belevenissen daar

groetjes dikke kus Tante Cor