SuusvnL.reismee.nl

Eerste week op school

Vandaag is het zaterdag, is de eerste school week voorbij en heb ik m'n huiswerk voor maandag bijna af.

Deze week is echt snel gegaan. Iedereen wilt nog steeds alles van me weten en ik word door sommige meiden al hun 'friend' genoemd. Het blijkt wel dat de kennis over Europa bij die Amerikanen niet zo goed is want ik krijg echt de raarste vragen. Zie je in Holland ook zoveel Mexicaanse en Aziatische mensen als hier? uhm ik woon vlakbij Amsterdam, misschien is het percentage Mexicanen niet zo hoog maar de rest hebben we allemaal wel.. Heb je in Holland ook McDonalds/Burger King/KFC/Mexicaans eten? Ja we hebben het allemaal in Holland. En nu de mooiste van allemaal: Have you ever traveled to the Netherlands? hahaha die jongen zag de link niet tussen Holland en The Netherlands. En dan willen ze natuurlijk allemaal weten wat je meer mag in Nederland als in Amerika, dat vinden ze allemaal wel interessant. Ook zo grappig om te zien is dat ze elkaar onderling gaan verbeteren als iemand zo'n stomme vraag stelt. Bijvoorbeeld toen die jongen de vraag stelde over de buitelanders in Nederland, roept een andere jongen er doorheen: Dude she lives close to Amsterdam. Echt hilarisch. Ook leuk om te zien is dat iedereen z'n eigen draai aan het uniform wilt geven. Mijn familie is nogal erg van de regels met alles in blauw/zwart/wit maar op school zie je alles. Roze/Oranje/Groene schoenen, gekleurde rugzakken en veel meisjes dragen gewoon shorts. Iedereen heeft z'n eten ook gewoon in zn tas en dragen hun boeken los met zich mee in de hand. Dat van die boeken los meedragen scheelt best wel in de kilo's.. haha
De lessen zijn best wel saai omdat je elke dag hetzelfde rooster hebt. Nou je hebt dagen dat je blokuren hebt dat heb je de vakken verdeeld over 2 dagen. Ik vind het wel echt heel leuk dat iedereen me zo leuk opvangt. Met Delina, Lanea en Allie trek ik het meeste op, ik heb al verschillende soort van uitnodigingen gekregen wat we allemaal gaan doen dit jaar. Ze houden allemaal van shoppen dus ik kan met hun gaan shoppen, we gaan een keer een film avond houden, en ik moet Defenitely mee de Prom Dress gaan shoppen. Ook vinden ze allemaal dezelfde series (Glee, the Vampire Diaries) leuk en houden ze van dezelfde soort films (twilight). Dat betekend dat ik dus ook iemand heb om mee te nemen naar Breaking Dawn part 1. En dan komt nu het leukste, ik zei net dat ze allemaal de serie Glee leuk vinden, nou ze zitten zelf allemaal in de Glee club. Of ik er ook bij kwam, dus ik uitleggen dat mijn zang en dans niet echt top is.. Zeggen ze maakt niet uit je kan ons helpen met reclame en kleding zoeken. Okee ik ben nu dus part van de Glee club. En ja mensen deze Glee club is net als op tv inclusief een echte Kurt. Haha. Een ander leuk dingetje wat ik ga doen, iedereen in senior year moet hun eigen dingen regelen. Regels speciaal voor seniors, senior trip, prom, graduation night, shirt ontwerpe, etc. Voor dit jaar zit ik bij de groep om prom te organiseren! En als laatste heb ik altijd mijn 7th period op school multimedia/jaarboek wat dus betekend dat ik ook het jaarboek ga helpen maken. Allemaal leuke dingen dus in het vooruitzicht.

Ik krijg veel vragen over het voetballen, nou mensen ik kan vertellen dat ik toch wel dit jaar kan gaan voetballen! Ik heb een try out gedaan bij twee teams, eentje die op een heel hoog niveau speelt waarvan we bang waren dat die niet zo snel nieuwe mensen wilde, en een team die nog maar 2 jaar samen was. Na de 2 trainingen wilde ik eerst proberen om bij dat hogere team te komen, en guess wat ik was goed genoeg om te komen. Wel moet je hier allemaal je eigen uniform aanschaffen, maar je krijgt wel je eigen nummer. Ik was erg verbaasd dat het nummer van mijn positie nog niet vergeven was. Dit jaar speel ik dus in een zwart met wit tenue met nummer 2, het nummer van Gregory van der Wiel en het rechts back nummer, bij de Almaden Flames! (afgekort: The Flames..)

Dit weekend hebben we het weer druk. Momenteel is de neef van Claudio op bezoek die op Honeymoon zijn. Vanmiddag zijn ze aangekomen en morgen rond de middag gaan ze weer weg. Dan hebben we aan het einde van de middag een Poolparty bij een collega van Claudio. Daarom heb ik nu dus al het meeste van m'n huiswerk gemaakt zodat ik dat niet tusse alle drukte door hoef te doen.

Binnekort probeer ik wat foto's van de omgeving te plaatsen.

-xoxo- Suus

anja

ha die Suus,
geweldig om je verhalen te lezen, ik kreeg de tip van Gerry, heel gaaf om te lezen wat je allemaal onderneemt. Keep the spirit meid, never a dull moment zo te lezen
ik blijf je volgen! liefs anja (taalstroom)

Wendy

Beter ga je ook mee zingen!

Tante Cor

Groetjes uit loosdrecht, fijn dat het zo goed met je gaat. Wanneer is je eerste wedstrijd met THE flames? Je gaat wel een druk jaartje tegemoet xxxxx tante cor

lien roelofs

Het is leuk te lezen dat je het zo naar je zin hebt en je draai nu al gevonden. Geniet van die leuke dingen en hoop dat je veel mag voetballen/spelen.
Liefs Lien

te velde

alleen maar deze mededeling.

dat is genoeg

Corina

Hoi suus,
Grappig die fotos het is net of je in een zorro film komt.
Als ik de verhalen lees heb je het wel naar je zin toppie.
Oma vond het laatst supper dat je gebeld had en Jantine was van plan het voor dr uit te printen.

Geniet er van meis liefs corina

Carola

Hey Susan,

Ik heb me even ingelezen in je verhalen en je fotoos bekeken, en ik heb de indruk dat je je draai daar wel gevonden hebt. Goed dat je al zo snel "friends"hebt gemaakt en dat je je thuis voelt in je nieuwe omgeving en bij je nieuwe "familie". Ik blijf je volgen.
Groet Carola

Inge

Klinkt allemaal super leukkk, ben stiekem wel jaloers..... Veel liefssss xxxx