SuusvnL.reismee.nl

17th B'day

Hallo allemaal,

14 juli was mijn 3 in 1 party voor familie en kenissen. Ten eerste omdat ik geslaagd ben, ten tweede omdat ik 17 geworden ben en ten derde was het gelijk mijn afscheidsfeest.
Het feest was geheel in Amerikaanse sfeeren met Burgers, Ribs en Chickenwings op het menu en in plaats van taart hadden we Donuts, Cupcakes en Chocolate Chip Cookies. Verder was het huis versierd met Amerikaanse vlaggetjes en hadden we buiten ook de Amerikaanse vlag uithangen.
Ondanks het vreselijk slechte weer was het wel erg gezellig! Met mijn Kiss&Goodbye party voor vrienden van school, die ik afgelopen 28 juni samen met Amber vierde, was het ook al van dat slechte weer. Ik denk dat ik gewoon letterlijk en figuurlijk het land uit gewaait wordt! Haha.
Ik heb ook al mijn eerste dollars gekregen voor m'n verjaardag, dus als ik in New York ben hoef ik niet eerst mijn euro's voor dollars te wisselen en kan ik gewoon gelijk naar de Starbucks gaan!!!

Laughing

Heel veel mensen vragen mij of ik het al spannend vind dat ik bijna vertrek. Eerlijk gezegd ben ik er nog helemaal niet zo mee bezig. Heel veel mensen willen me nog zien voor ik vertrek, ik ben druk aan het werk en ik ga maandag nog 3 dagen naar Londen met mama. Dus ik heb eigenlijk nog niet het idee dat ik bijna vertrek. Ik denk dat mijn stress pas gaat komen rond 1/2 augustus want dan moet m'n koffer ingepakt gaan worden. Want dat is nog het enige wat moet gebeuren, verder is alles al geregeld. Mijn visum zit mooi in m'n paspoort, de tickets zijn geboekt en ik word door m'n gastgezin in San Francisco opgehaald als ik aankom 6 augustus!

Julie horen van me!

-xoxo- Suus

gerry

die stres komt echt wel hoor, en dan vooral als die koffer niet dichtgaat, of misschien toch te zwaar is bij de douane.
gewoon lekker weinig meenemen, jou kennende wordt de voorraad daar wel aangevuld.
eerst lekker naar londen en dan gewoon de laatste dingen regelen.
je mams

Eveline

Hey wat leuk! ik vertrek ook de 3e dus gaan we samen naar New York! :D
Ik realiseer het me ook nog niet helemaal hoor. dat komt denk ik pas indd de dagen vlak ervoor (waarschijnlijk pas op het vliegveld haha)